Ann Torild Flaten vant Baann Open 2018.

27. mai 2018 - thvarnes
Med kun ett poeng som skilte mellom første og femte plass ble det veldig jevnt i årets Baann Open 2018, men det var Ann Torild Flaten som tok seieren. I alt 31 spillere stilte til start i ett flott vær og fine baneforhold. Turneringens sponsor, RPR Technologies AS, sørget også i år for ett kjempeflott arrangement og velfylt premiebord.

Også med 38 poeng ble det en andreplass for Ole Gunnar Berget. Viggo Svalastog tok tredjeplassen med 37 poeng. 4. plass gikk til Lars Øberg og 5. plassen tok Morten Dyrbeck, begge med 37 poeng.

Ann Toril Flaten

Turneringen ble i år arrangert for 10. gang. Den ble startet da æresmedlem i Bamble Golfklubb, Arne Baann fylt 80 år. Arne Baann er fortsatt en av klubbens mest aktive spiller og deltok selvsagt i dagens turnering, og tok en flott 7.plass med 35 poeng.

Hele resultatlisten finner du her.