KLUBBMESTERSKAPET 2017.

23. august 2017 - thvarnes
Lørdag 26. og Søndag 27. august er det klart for årets viktigste turnering i Bamble, Klubbmesterskapet 2017. Før det kan kåres en Klubbmester i 2017 skal det skal spilles en runde på lørdag og en runde på søndag. Det skal spilles i tre klasser, Herrer, Damer, og Senior. Meld deg på i Golfbox inne fredag 25. august kl 18.00.

Etter de to dagene skal kåres en klubbmester i klassene "Senior " og "Damer". Bamble Golfklubb sin Klubbmester "Herrer" vil være den spilleren som har den laveste bruttoscore sammenlagt etter to dager i klassene Herrer og Senior Herrer. Alle herrer som deltar i klassen "Senior", deltar også automatisk i klassen "Herrer".

Det spilles i 3 klasser:
Klasse 1 – Herrer, alder 13-49
Klasse 2 - Senior Herrer, alder 50+
Klasse 3 – Damer, alder 13-99
I tillegg så er det en vandrepokal til den spiller som har Beste Nettoscore, uavhengig av hvilken klasse du spiller i.

Turneringen spilles som slagspill over 36 hull.
Turneringen inngår i ”Order of Merit” kategori 2

Påmelding i Golfbox inne 25. August kl 18.00. Påmelding Klubbmesterskapet 2017.