DOPINGJEGERE PÅ PLASS UNDER EKSTRAND OPEN.

13. september 2017 - 20:50 - thvarnes
Det gikk rykter om at 2 personer fra skjenkekontrollen blandet seg med spillerne under premieutdelingen. De 2 var ankommet i Avis leiebil, men opptrådte profesjonelt og ikke minst diskret.
Det var kun et fåtall som fikk med seg dramaet som utspant seg etter premieutdelingen. Nå vet vi at de to var tilkalt av en varsler og at de var dopingkontrollører.

Varsleren hadde sendt dette bilde og mente en tisseprøve var på sin plass. Den eldre herren på bilde ble etter premieutdeling avkrevd slik prøve, noe som dessverre gikk ut over mange gjestespillere med toalettbehov lørdag kveld.
Vi har snakket med de som gikk i samme ballen som den mistenkte. De skjønner godt at det ble lenge å vente for kontrollørene da den mistenkte markerte revir på alle 18 hull og sikkert var ganske tom. Den mistenkte hevder sin uskyld og sier han var i god tro.
Pumpen vi ser i bruk er en gave fra en seriøs leverandør av golfutstyr. Han innrømmer dog at hjelpemiddelet kan fremme prestasjonen for double-handicapere. Denne lille håndpumpa leverer inntil 6bar. Det er et relativt høyt trykk i externus abdominis, det strammer opp muskulatur i pelvis og er avgjørende for en god drive ved høy alder.

Ekstrand Open beklager at den mistenkte er en av turneringens partnere. Man håper ikke slike hendelser ødelegger turneringens renommé.
I Bamble Golfklubb er vi så heldige å ha en praktfull og utfordrende bane på Kjørstad ved Valle. Gode eiere og dyktige drivere som vedlikeholder banen med fokus på perfekte forhold og med svært begrensede midler.
Vi er heldige som har dedikerte drivere og ikke minst en greenkeeper som legger sjela si i jobben. Klubben har et godt styre og mange viktige ildsjeler. Doping vil vi ikke se i våre turneringer.

I Bamble Golfklubb spilles årlig flere turneringer. Alle viktige for klubbaktivitet og økonomi. Initiativtagere og arrangørene er helt avhengig av at du melder deg på og det er det som driver oss til å fortsette. På vegne av oss alle, stor takk til dere som deltar hvert år og velkommen til nye spillere. Ekstrand Open har holdt det gående i 20 år. I år bidro et femtitalls deltagere med viktige inntekter til klubben. Det er lenge siden vi var så mange på dugnad, en meget hyggelig dugnad synes vi.

Ekstrand Open
Sign.