Jevnt og spennende i Klubbmesterskapet 2017.

28. august 2017 - thvarnes
Gratulere til Martin Tande med seieren i årets Klubbmesterskap for Herrer, og Dag Holmberg med seieren i Klubbmesterskap for Seniorer.

Martin Tande la ett godt grunnlag for seieren med en runde på 74 slag første dagen. På dag to så var det flere som jaget seieren, blant annet Dag Holmberg og Tore Strøm-Gundersen, begge to slag bak. Martin Tande greide å holde unna for disse. På dag 2 leverte Ole Aarestad turneringens beste runde på 73 slag og og med det avanserte fra 5. til 2. totalt.

Topp 3 i klassen "Herrer" ble:

1. Martin Tande 154 slag
2. Ole Aarestad 156 slag
3. Dag Holmberg 157 slag

Klubbmester Senior 2017 ble Dag Holmberg. Med runder på 76 og 81 slag holdt til seier. Helge Kimerud avanserte en plass på dag to, og tok dermed andre plassen. Helge Tande sto for dagens største avansement. Han avansert hele 11 plasser på dag 2, og skret dermed 3. plassen.

I klassen "Senior" ble topp 3 slik:

1. Dag Holmberg 157 slag
2. Helge Kimerud 168 slag
3. Helge Tande 170 slag

Klubbmester for Damer ble Hilde Grava.
Dag Holmberg sikret seg sitt første napp i vandrepokalen for "Beste Nettoscore" i mesterskapet.

Alle resultatene fra mesterskapet finner du her:

Klassen "HERRER"
Fra venstre: Ole Aarestad, Martin Tande og Dag Holmberg.

Klassen "SENIOR"
Fra venstre: Helge Kimerud, Dag Holmberg Helge Tande.

Klubbmester Damer 2017
Hilde Grava