Arne Øverås og Dag Holmberg reiser til BroHof.

30. juli 2018 - thvarnes
Arne Øverås og Dag Holmberg fra Bamble Golfklubb vant lørdagens Golfhäfte Trophy, og reiser dermed til BroHof i Sverige for finalespill i 2019. I Golfhäftet Trophy spilles det kvalifisering på 136 baner i Norge, Sverige, Danmark og Spania. Vinnerparene fra delturneringene møtes til finalespill på Bro Hof Stadium Course i Sverige.

I alt 19 par stilt til start for å prøve å sikre seg en finaleplass på Bro Hof Stadium Course i Sverige. Spilleformen var Greensome – Stableford i turneringen. Både været og banen var helt topp til konkurransen startet. Golfhäftet stilte med flott premiebord i tillegg til hovedpremien.
Det ble også arrangert en «Nærmest Pinnen» konkurranse, hvor vinner fikk ett par FootJoy Golfsko til en verdi av kr 2000,-.

Det var til slutt Arne Øverås og Dag Holmberg som med 40 poeng tok seieren og dermed sikret seg finalebilletten til Sverige.

2. plass med 39 poeng i turneringen tok Liv Jorunn Hella og Jon Hella. De fikk med seg et hotellopphold for to personer.
Med 37 poeng så tok Tom Arne Baann og Helge Kimerud 3. plass og vant dermed hver sin Abacuse vindjakke.

I «Nærmest Pinnen» konkurransen var det Jan Ole Olsen fra Arendal og Omegn Golfklubb som var nærmest og fikk med seg golfskoene fra FootJoy.

Her er hele resultatlisten: Golfhäftet Trophy 2018.

Vinnerparet Dag Holmberg og Arne Øverås                                      Nærmest pinnen hull 7: Jan Ole Olsen